Wybory parlamentarne

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 19 wrz 2005, 16:38

Widze że wiekszośc forumowiczów jest za Platformą Obywatelska. To jak kluby piłkarskie każdy ma swoja polityke transferwą i schemat gry. :wink: :lol:

Ja jeszcze sie dwa razy zastanwie z nim oddam głos. Przepytam kilku pracowników biur partyjnym w moim mieście na pewne tematy i musza odpowiedzieć na moje pytanie. Choć jak cała Polska psioczuła na Millera i SLD. To ja akurat nie moge o tej ich kadencji powiedziec złego słowa. Patrząc tylko w mój "ogródek" bo Polska potrzebuje zmian. Wczoraj mi to koleś uświadomił. Że ja jak Kulczyk :wink: mogłem sie dorobić dzięki komunistą. Że ostatnie lata były wspaniałe dla mnie pod każdym względem i to sie może zmienić jak P i S czy PO zaczna swoje akcje czyszcznie kraju. Choć wątpie by to miał wpływ na moje życie codzinne. Bo zmian nie bedzie jako takich zapewna z dnia na dzien. Tym bardzie ze one najmniej dotchną "zywkłego szarego człowieka"

Przez kadencje SLD ja nazekać nie mogłem dla tego najlepiej by zmian nie było dla mnie. Ale naród potrzebuje zmian i trzeba komunistów od władzy odciagnąć. Każda partia ma teraz swoja chwyty.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”