Oczywiście, że czytałem. Polepszy się wszystkim, którzy nie boją się pracy i odpowiedzialności za swoje czyny. Pogorszy się jedynie wyłudzaczom, oszustom, leniom, cwaniakom i sporej grupie urzędasów, która straci robotę i będzie musiała znaleźć normalne zajęcie. Tylko Korwin proponuje radykalne rozwiązania ( zdecydowana obniżka podatków, uproszczenie przepisów, prywatyzacja słuzby zdrowia, wprowadzenie kary śmierci, likwidacja związków zawodowych itd. ). Tylko u Korwina możliwe jest wprowadznie prawdziwego wolnego rynku w Polscie. Bo obecnie go NIE MAMY tak naprawdę. To jest tylko teoria, wolny rynek niby mamy, ale jednak tak nie do końca, a taki twór nie może dobrze funkcjonować. Dlatego chyba będę głosował na Korwina, choć nie ukrywam, że nie podoba mi się czystka dokonan nie dawno w UPR.
wymienięłś oczywiście prawdziwe jego cele.
ale ja uważam że dotknie dto przede wszytkim ludzi biednych, chorych i nie przedsiębiorczych(bo nie kazdy umie sobie poradzić)
a skorzystają na tym ci ludzie którzy posiadająmajątek, mają bogatą rodzine , własne firmy - oni najwięcej skorzystają