Wybory parlamentarne

kostek
szara strefa pilka.pl
Reputacja: 0

Post autor: kostek » 20 wrz 2005, 21:31

cloner pisze:
kostek pisze:Cloner, wygląda na to, że na samym dole podpisu masz oksymoron :rotfl2:
ale smieszne :lol:
jesli chodzi Ci o ta sytuacje z przedstawicielami PD, to normalna sytuacja przed wyborami :lol:
tak sie robi co wybory :lol: (cel uswieca srodki)
No to w fajnej normalności żyjesz :rotfl2: nie dziwie się więc, że popierasz PeDe :lol:
cloner pisze:hmmm, wiem, ze pewnie Cie to malo zainteresuje, ale wiesz moze co Zycie Warszawy opublikowalo nie dawno :?: :lol:
[oczywiscie sprawa dot. Tuska, a wyciagnal ja na 99% Kaczynski (oczywiscie zaprzecza) :lol:
Chciałeś zaszpanować wiedzą, ale Ci nie wyszło...nie jesteś na bierząco, bo ten, który za tym stoi już kilka godzin temu się ujawnił :rotfl2:

cloner pisze:pozdrawiam i zycze szczescia w wyborach :lol:
Heh również pozdrawiam, ale szczeście będzie potrzebne przede wszystkim PeDe, która pimimo tak wielkiej kampanii medialnej może nie przekroczyć 5% :rotfl2:

Ja tak jak pisałem wyżej - nie będę płakał, jak zobacze wynik PJKM 0,5%. Raz, że w przeciwieństwie do przykładowo PeDe nie wyciąga pieniędzy na bilboardy itd z portfeli obywateli, a dwa że oglądają nieudalne (choć życzłbym sobie, żeby było inaczej) rządzy POPIS, będę mógł śmiać się z tych, którzy na nich głosowali...

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”