No to w fajnej normalności żyjeszcloner pisze:ale smiesznekostek pisze:Cloner, wygląda na to, że na samym dole podpisu masz oksymoron![]()
jesli chodzi Ci o ta sytuacje z przedstawicielami PD, to normalna sytuacja przed wyborami![]()
tak sie robi co wybory(cel uswieca srodki)
Chciałeś zaszpanować wiedzą, ale Ci nie wyszło...nie jesteś na bierząco, bo ten, który za tym stoi już kilka godzin temu się ujawniłcloner pisze:hmmm, wiem, ze pewnie Cie to malo zainteresuje, ale wiesz moze co Zycie Warszawy opublikowalo nie dawno![]()
![]()
[oczywiscie sprawa dot. Tuska, a wyciagnal ja na 99% Kaczynski (oczywiscie zaprzecza)![]()
Heh również pozdrawiam, ale szczeście będzie potrzebne przede wszystkim PeDe, która pimimo tak wielkiej kampanii medialnej może nie przekroczyć 5%cloner pisze:pozdrawiam i zycze szczescia w wyborach
Ja tak jak pisałem wyżej - nie będę płakał, jak zobacze wynik PJKM 0,5%. Raz, że w przeciwieństwie do przykładowo PeDe nie wyciąga pieniędzy na bilboardy itd z portfeli obywateli, a dwa że oglądają nieudalne (choć życzłbym sobie, żeby było inaczej) rządzy POPIS, będę mógł śmiać się z tych, którzy na nich głosowali...