Locatelli był wczoraj tragiczny, nawet Mauri mi bardziej zapadł w pamięć po wejściu. Loca musi iść na wypożyczenie, bo pikuje równo w dół a nie chcę sytuacji podobnej do Cristante, gdzie zbyt wcześnie skreślimy wychowanka.
Granie takim składem na przełamanie Silvy jest bez sensu. Żadnej piłki wczoraj nie dostał od Boriniego, od Cutrone może z jedną. Tacy skrzydłowi to dla napastnika skarb
To nie Messi, że sobie weźmie gałę 25 metrów od bramki i zrobi co zechce. Dopiero po wejściu Kalinica, przejściu na 442, nie wyglądał jak dziecko we mgle.
Widać, że jest niesamowicie spięty tym, że nie strzela. Obaj z Kalinicem potrzebują po golu, by się odblokować. Szkoda, że się nie udało.
Z Cutrone nie będzie żadnego skrzydłowego, szkoda że jednak nie powołał Diasa.
1-2 zmiany w podstawowych składzie jeszcze nie powodują jakichś skutków ubocznych, ale gdyby Rino był zmuszony zmienić 3 czy 4 piłkarzy to już odbiłoby się nam czkawką.
Trzeba się modlić, by w tym morderczym miesiącu nie złapać kontuzji.
Gdy Rino wczoraj wykonał trzecią zmianę to Bonaventura chciał usiąść na ławce. Gattuso go wygonił, by dalej się rozgrzewał. Nie wiem czy się zakręcił czy było to zamierzone