Wybory parlamentarne

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8706
Kontakt:

Post autor: cloner » 21 wrz 2005, 14:51

kostek pisze:No to w fajnej normalności żyjesz nie dziwie się więc, że popierasz PeDe
a Ty w jakiej zyjesz :?:
przciez Korwin to jeszcze wiekszy populista od Leppera :lol:
kostek pisze:Chciałeś zaszpanować wiedzą, ale Ci nie wyszło...nie jesteś na bierząco, bo ten, który za tym stoi już kilka godzin temu się ujawnił
hmm, no bywa tak, nie zawsze z wszystkimi newsami musze byc na biezaco
kostek pisze:Heh również pozdrawiam, ale szczeście będzie potrzebne przede wszystkim PeDe, która pimimo tak wielkiej kampanii medialnej może nie przekroczyć 5%
Ja tak jak pisałem wyżej - nie będę płakał, jak zobacze wynik PJKM 0,5%. Raz, że w przeciwieństwie do przykładowo PeDe nie wyciąga pieniędzy na bilboardy itd z portfeli obywateli, a dwa że oglądają nieudalne (choć życzłbym sobie, żeby było inaczej) rządzy POPIS, będę mógł śmiać się z tych, którzy na nich głosowali...
dzieki za pozdrowienia :)

gdyby partie zyskiwaly poparcie tylko przez to, ze sa pokazywane w TV oraz przez to, ze maja billboardy to we wszystkich telewizjach pokazywaliby tylko polityke, partie i ich programy :lol:

zastanow sie dlaczego PJKM nie ma szans na wejscie do Parlamentu :?: pomysl, obiektywnie (jesli potrafisz) i daj znac do jakich wnioskow doszedles :lol:
pippen pisze:a cóż sie tak kostek kładziesz ze śmiechu ??
dokladnie, dziwne to zachowanie, ze ludzie klada sie na ziemi ze smiechu :lol:
ja stawim 0.3
ja podam wersje optymistyczna - ok. 1,2% :lol:
dzidzius pisze:Dyskusja na solidne argumenty widze, lepsza od niejednej debaty.
szkoda, ze Ty nic swoim postem nie wniosles do dyskusji :lol:
dzidzius pisze:Bardziej śmieszne jest jednak to (a w zasadzie żałosne), że pomimo ogromnego promowania w mediach i przez media PD najpewniej nie wejdzie do sejmu.
przeczytaj to - co odpisalem kostkowi :lol:

baqu pisze:a ja się cieszę, że nie znasz faktów, bo przynajmniej posmiać się można
wiec przypominam => Bochnia 8 % / Wrzesnia 6 % / sondarze 3 %
po 1. - jesli bierzemy pod uwage prawybory - to PD tez nie ma problemow z przekroczeniem progu wyborczego
po 2. - nie 'sondarze' tylko 'sondaże' :lol:

i pozniej tacy niedoksztalceni ludzie maja glos wyborczy :lol:

pozdrawiam

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”