No to widze, że nie mamy oczym rozmawiać.cloner pisze:a Ty w jakiej zyjeszkostek pisze:No to w fajnej normalności żyjesz nie dziwie się więc, że popierasz PeDe![]()
przciez Korwin to jeszcze wiekszy populista od Leppera![]()
Lepiej wieczorem zmów modlitwe do wielkiego fachowca Hausnera, który rządził przez ostatnie lata, a teraz nagle mówi, co w Polsce trzeba zrobić, by było lepiej.
No jak nie jesteś na bierząco to nie zabieraj głosu w dyskusji.cloner pisze:hmm, no bywa tak, nie zawsze z wszystkimi newsami musze byc na biezacokostek pisze:Chciałeś zaszpanować wiedzą, ale Ci nie wyszło...nie jesteś na bierząco, bo ten, który za tym stoi już kilka godzin temu się ujawnił
Oj mało wiesz o naszym kraju, bardzo mało...cloner pisze:gdyby partie zyskiwaly poparcie tylko przez to, ze sa pokazywane w TV oraz przez to, ze maja billboardy to we wszystkich telewizjach pokazywaliby tylko polityke, partie i ich programy![]()
Mam to skomentować?cloner pisze:zastanow sie dlaczego PJKM nie ma szans na wejscie do Parlamentupomysl, obiektywnie (jesli potrafisz) i daj znac do jakich wnioskow doszedles
![]()
Lepiej zajmij się popraciem PD.cloner pisze: ja podam wersje optymistyczna - ok. 1,2%![]()
Zapewniam Cie, że więcej niż Ty, pisząc, że będzie można się pośmiać. Chyba pomyliłeś PJKM z PeDe.cloner pisze: szkoda, ze Ty nic swoim postem nie wniosles do dyskusji![]()
Nie wiem co Ci tak wesoło - te brednie, które napisałeś Cie tak smiesza?cloner pisze:przeczytaj to - co odpisalem kostkowidzidzius pisze:Bardziej śmieszne jest jednak to (a w zasadzie żałosne), że pomimo ogromnego promowania w mediach i przez media PD najpewniej nie wejdzie do sejmu.![]()
No właśnie, kto Ci dał takie prawo?cloner pisze:i pozniej tacy niedoksztalceni ludzie maja glos wyborczy![]()
Turlałem się ze śmiechu, gdyż chciałem się wpisać w Twoją retorykę odpowiedzi.