Wybory parlamentarne

Awatar użytkownika
dzidzius
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: dzidzius » 21 wrz 2005, 15:21

frik23 pisze:Mozliwe ze to bedzie PO, a moze Samoobrona, tak na zlosc calemu swiatu
Mam nadzieję, że to jest w kategorii żartu napisane. To już lepiej iść i oddać głos nieważny niż na złość całemu światu zagłosować na Samoobrone. Jest to sprawa, w której lepiej sobie nie robić jaj i wybrać zgodnie z tym co się chce (już nie ważne czy to LPR, Samoobrona czy cokolwiek innego - każdy ma prawo do własnego zdania) ale żeby unikać sytuacji głosowania na złość. Mniem jednak że to był żart.
cloner pisze:szkoda, ze Ty nic swoim postem nie wniosles do dyskusji :lol:
Zadałem dwa proste pytania i czekam na odpowiedź, ale rzeczywiście trudno to było zauważyć.
cloner pisze:przeczytaj to - co odpisalem kostkowi :lol:
Przebiłem się miedzy kolejnymi "lolkami" i dotarłem do tego tekstu gdzie stwierdziłeś (oczywiście w towarzystwie wszędobylskich lolków):
cloner pisze:gdyby partie zyskiwaly poparcie tylko przez to, ze sa pokazywane w TV oraz przez to, ze maja billboardy to we wszystkich telewizjach pokazywaliby tylko polityke, partie i ich programy :lol:
Otóż to media często kształtują rzeczywistość i to w dużej mierze. Aby zaistnieć w polityce trzeba do tego zaistnieć w mediach. PD jest pokazywana niemal tak często jak będące w czołówkach sondaży PiS czy PO. Afiszują się gdzie tylko można. Moja siostra była u koleżanki akurat kiedy odbywały się prawybory we Wrześni, po powrocie weszła do domu z balnem Bochniarzowej. Dziwne jednak, że przy tej całej ich nachalnej kampanii mają problemy z osiągnięciem sensownych wyników w sondażach. Zastanawiałeś się może nad tym? I cytując Twoje słowa:
pomysl, obiektywnie (jesli potrafisz) i daj znac do jakich wnioskow doszedles
cloner pisze:po 2. - nie 'sondarze' tylko 'sondaże'
gdzieś w tym temacie wcześniej cloner pisze:qrde
Co to za słowo qrde?
Możemy tak się długo przepychać kto gdzie błędy popełnia ale jaki to ma sens? Czy popełnienie jednego błędu gdzieś w poście świadczy o braku wykształcenia?

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”