ja sie wcale nie tlumacze, a K.J. nie ma 100% racjikostek pisze:Nie tłumacz się... Jarzyna ma 100% racje, po prostu napisałeś bzdurę roku
a Twoje odpowiedzi moze byly lepszekostek pisze:Nie ma to jak frajerska odpowiedź przegranego.
Czekam na jakiś post Twojego autorstwa, który będzie prezentował jakąś wartość merytoryczną. Na kolejne w style tego odpowiadać nie zamierzam.
bo to jest Polska, a nie elegancja Francjadzidzius pisze:Otóż to media często kształtują rzeczywistość i to w dużej mierze. Aby zaistnieć w polityce trzeba do tego zaistnieć w mediach. PD jest pokazywana niemal tak często jak będące w czołówkach sondaży PiS czy PO. Afiszują się gdzie tylko można
mnie media nie ksztaltuja, a za innych ja odpowiadac nie moge
troche sie zgadzam, ze trzeba zaistniec w mediach - ale ... np. taki Lepper w telewizji jest pokazywany tylko jako ta zla osoba, ciagle ktos na niego narzeka, ciagle jakies afery, ciagle jest skazywany, itp. a poparcie Samoobrona ma
jest to skrot od slowa "kurde' - po prostu jedna literka krocej, a baqu popelnil blad ortograficzny, jesli nie rozrozniasz tych dwoch rzeczy, to nie mamy o czym dyskutowacdzidzius pisze:Co to za słowo qrde?
bardzo fajniekostek pisze:Fajnie, że zdecydowaleś się głosować na PD nie znając dokładnie ich programu. To dyskwalifikuje Cie w moich (i chyba nie tylko w moich) oczach kompletnie jako partnera do dyskusji na temat wyborów.
wczoraj zrobilem sobie ponownie tescik na wprost.pl, wyczyscilem 'ciasteczka'
i .... oczywiscie najwiecej poprawnych odpowiedzi : PD
wracajac do 2.czesci tego zdania, ciesze sie bardzo, ze stracilem wiele w Twoich oczach (i nie tylko)
Wole byc czlowiekiem glosujacym na PD, anizeli na utopijne PJKM
wow ... Baqu, wzniosles sie na wyzyny swoich umiejetnosciBaqu pisze:wow... cloner jeżeli ta wypowiedz nie została spreparowana przez SB na wymogi tego forum i wypowiedzi Kostka, to musze przyznać, że dziwny masz sposób wybierania partii... najpierw wybierasz na kogo zaglosujesz, a póżniej czytasz ich program - ciekawa taktyka, powiedziałbym zupełnie nowatorska...
p.s. - dobrze, ze juz nie chcecie ze mna dyskutowac nt. polityki
palce mnie juz bola od tego 'trzaskania' w klawiature
pozdrawiam i poraz kolejny zycze szczescia w niedzielnych wyborach