Poparcie Leppera i tak spadło, myślę, że w dużej mierze dzięki dwóm sprawom. Tego, że wciskał ludziom kity odnośnie UE i tego, że już nie jest takim bohaterem w mediach jakim był swego czasu. Poparcie owszem, partia ma, zapewne mieć będzie jakieś (zwłaszcza jak PSL nie wejdzie do parlamentu co by mnie w zasadzie ucieszyło) ale nie jest to licząca się siła polityczna.cloner pisze:bo to jest Polska, a nie elegancja Francja
mnie media nie ksztaltuja, a za innych ja odpowiadac nie moge
troche sie zgadzam, ze trzeba zaistniec w mediach - ale ... np. taki Lepper w telewizji jest pokazywany tylko jako ta zla osoba, ciagle ktos na niego narzeka, ciagle jakies afery, ciagle jest skazywany, itp. a poparcie Samoobrona ma
W mediach trzeba istnieć by się liczyć w polityce i nie ma co do tego najmniejszych wątpliwości.
Czepiasz się jednego błędu popełniając zaraz inny błąd. Ale jak rozumiem kaliber błędu popełnionego przez Baqu był dużo cięższy i powoduje automatyczne wrzucenie go do worka osób nie wykształconych? Natomiast Twój błąd (twierdzisz, że chciałeś napisać krócej, może Baqu chciał pisać dłużej żeby bardziej przemyślana była wypowiedź?) to w sumie nic nie znaczący drobiazg? Jak już wytykasz komuś błędy to pisz sam poprawną polszczyzną.cloner pisze:jest to skrot od slowa "kurde' - po prostu jedna literka krocej, a baqu popelnil blad ortograficzny, jesli nie rozrozniasz tych dwoch rzeczy, to nie mamy o czym dyskutowac
No to chyba jakaś akcja z cyklu zbliżania poglądaów. Czy już miałeś 100% zgodności czy jeszcze teścik trzeba powtórzyć kolejny raz?cloner pisze:wczoraj zrobilem sobie ponownie tescik na wprost.pl, wyczyscilem 'ciasteczka' i poddalem sie ankiecie wyborczej
i .... oczywiscie najwiecej poprawnych odpowiedzi : PD
Za każdym razem jednak umiejętnie "trzaskając" w lola...Baqu pisze:rowniez pozdrawiam Pana "trzaskacza w klawiaturkę", bo to jednak trzeba umieć trzaskać tak bez ładu i składu jak Ty to robisz..