Domek nr 10 (temat luźny)

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 250

Domek nr 10 (temat luźny)

Post autor: ddemon » 05 mar 2018, 22:28

Tomusmc pisze: Prawidłowo, albo wolna albo żadna ja też z jedną przestałem się spotykać bo nie było nic co by mnie do niej ciągnęło i po tym właśnie powiedziałem, że w tym roku odpocząć i się wybawić, a nagle poznałem świetną dziewczynę. Sam nie wiem co z tego będzie, ale widać, że ona też chce się zaangażować. Rozmawia nam się po prostu rewelacyjnie, nawet chodzimy na tą samą siłownię
Mam grosz honoru,choć to trudne,że akurat codziennie ją widuję w pracy(masakra,że też zawsze się trafi z roboty :/)..Choć pracuje już dość długo(1,5 roku) to właśnie tak od miesiąca-dwóch zaczęła mnie jakoś bardziej kręcić(ostatnio mam słabość do blondynek :/ dlatego trochę mi to zajęło xD ),przekonywać gadka,flirt i. wiedza,że nic więcej z tego nie będzie :/.O dziwo szkoda,bo fajna spokojnie ułożona dziewczyna,(i choć ma nadal status wolny na FB) to wiem,od jej koleżanki,że kogoś ma lecz sama ona tego jednoznacznie mi mimo wszystko nie potwierdziła...hehe :D Taka tam znów mała historia z życia(dawno nic nie pisałem to miejcie polewkę) :P

No i fajnie,że się układa między Wami :) Jak jest chemia,wspólne zainteresowania(silowania) to nic tylko pozazdrościć :P Oby tak dalej ;)

Wróć do „Hyde Park”