F.C. Barcelona (zbiorczy)

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: k@li » 22 wrz 2005, 22:49

Roomeczek pisze:Nie wiem co się w tym sezonie dzieje z Barcą...
Nie wiesz co się dzieje ??? Oj biedaku to ja Ci powiem co się dzieje: NIC SIE NIE DZIEJE !!! Barca zremisowała z Alaves, wygrała z Mallorcą, przegrała z Atletico i zremisowała z Valencją a Ty już nie wiesz co się dzieje, to co będzie jak Barca rozegra jeszcze 10 spotkań - wtedy to już się totalnie pogubisz... :lol:
Roomeczek pisze:wg mnie zachłysnęła się troszkę sukcesem w La Liga z poprzedniego sezonu i teraz jest mały zastój formy
Barca rozegrała zaledwie 4 spotkania a Ty już opowiadasz o zastoju formy... weź przestań !!!
Roomeczek pisze:jeśli tak dalej pójdzie to wróze koło 4-7 miejsca w lidze
No Tyrezjaszem to Ty nie jesteś... :lol:
Roomeczek pisze:teraz mam nadzieje tylko ze Real sie podniesie
"Nadzieja matką głupich"
szpari pisze:ja osobiście powiem ze w real jakois nie wierze na moje za dzo gwiazd maja oi nie maja zespolu a barca jest była i bedzie na wieki wielka
Kolego a jakbyś tak spróbował coś po Polsku wypocić ??? - byłbym wdzięczny...
wazi pisze:To ciekawe na którym bedzie Real z taką grą, tylko nie mów, że bedzie walczyć o mistrza...Jeśli ty Barcelonie wróżysz miejsce od 4 do 7 to ty szykuj sie na emocje w końcówce sezonu jak Real bedzie walczył o puchar UEFA albo o Intertoto.
Jeden mądry... !!!
Roomeczek pisze:Ależ nie z taką grą to Real może nie wiem przy dobrych wiatrach liczyc na miejsca od 7-12
Dobrze że jesteś tego świadom.
Roomeczek pisze: lubie REAL i to bardzo ale do Barcy nic nie mam....
Fajnie... a ja lubie Inter ale do Milanu też nic nie mam :lol: :lol:
szpari pisze: ja jednak wiem ze barca sie podniesie i zdobedzie mistrza
A z kąd :roll: ??? No ale nie powiem, fajnie by było !!!
PzDR.

Wróć do „Hiszpania”