16/17, 42 mecze: 5 bramek, 14 asyst.
Przy wynikach Kucharczyka nie ma specjalnie dużej różnicy.
Tak z ciekawości jeszcze porównałem:
Kucharczyk w Legii 18.922 minut, 61 bramek, 51 asyst - średnio gol/asysta co 169 minuty.
Odidja w Legii: 3.525 minut, 5 bramek, 14 asyst - średnio gol/asysta co 185 minut.
Wiadomo, że można wziąć pod uwagę pozycje, ale tak jak wspomniał cloner Kucharczyk ostatnio grał na pomocy. Dodatkowo Odjidja grał tylko w sezonie mistrzowskim i w dodatku gdy Legia awansowała do LM trafiając po drodze na pastuchów, a takie coś nie zdarzało się przez ostatnie 8 lat co sezon.
Żeby nie było - Odidja jest dużo lepszy od Kucharczyka, ale jakby nie było tego drugiego naprawdę bronią statystyki.
Weź pod uwagę, że Wisła chyba 3 albo 4 lata temu wygrała centralną ligę juniorów, pokonując w finale sąsiadkę 10-0 w pierwszym meczu. Ci piłkarze też mieli szczęście, że się uczyli w Wiśle, dodatkowo w swoim roczniku zostali najlepsi w Polsce. Zgadnij ilu z nich skorzystało z tego szczęścia i gra na jakimś profesjonalnym poziomiesci pisze: Tylko jakby Kuchy zamiast w W-wa urodził się w Truskolasach np to by poza Częstochowę się nie wybił bo jest po prostu [ch**]. A że Legia miała oko na wszystko co się wokół komina dzieje to co wzięli jak i innych kozaków. A że jest w czepku urodzony to ma teraz klawe życie. Ja tam piłkarsko nie jestem od niego dużo gorszy