w temacie o przyszłości forum - aby skomentować wypowiedź piwusa użyję zwrotu ... no commentspiwus pisze:*_For_zaza_Milan_* napisał:
Ja mam pytanie czy nie lepiej zrezygnować z tych modów którym szkoła przeszkadza ?? Bo zauważyłem dziś że troche już sie chyba nudzi co nie którym.
Co to na Moderator który jest tylko wtedy gdy nie trzeba ?? No aż szal pisać bo są nadal tacy którym trzeba brawo bić ale chyba nie tędy droga ??
Czy jest na sali słownik Shocked Laughing?
Widzę, że zaza no abla, więc postaram się tłumaczyć. W wolnym przekładzie wyglądałoby to tak
*_For_zaza_Milan_* napisał:
Ja mam pytanie czy nie lepiej zrezygnować z tych modów którym szkoła przeszkadza ?? Bo zauważyłem dziś że troche już sie chyba nudzi co nie którym.
"Dostałem dzisiaj WP, sądzę, że było niesłuszne. Chciałbym wnieść zażalenie na moderatora, któremu szkoła przeszkadza w sumiennym wypełnieniu obowiązków w godzinach między 23-01 w nocy. "
*_For_zaza_Milan_* napisał:
Co to na Moderator który jest tylko wtedy gdy nie trzeba ?? No aż szal pisać bo są nadal tacy którym trzeba brawo bić ale chyba nie tędy droga ??
"Wydaję mi się, że ten moderator, widzi tylko moje przewinienia, ale nie ma go kiedy regulamin łamią fani Juventusu Turyn." Niestety przy drugim zdaniu nawet ja wysiadłem.