Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 24 wrz 2005, 15:30

Zaraz mecz West Ham - Kanonierzy. Mimo apsencji kilku ważnych graczy postawiłam na Kanonierów sporo gotówki. Nie tylko na nich ale prawde mówiąc od nich najwiecej zależy.

Oby zagrali skutecznie. To najważniejsze. Reyes niech ciągnie gre do przodu jak ostatnio. Hleb nam potrzeba Hleba :!: i oby mnie Białorusin nie zawiódł bo na niego najwiecej licze. Może po raz pierwszy strzeli :?: :> :!: oby.

Fieldy życze wygranie do nie daruje im jak coś :wink: :lol: :roll:

Pozdro - Do ostatniego gwizdka :) :twisted:

Edit: Zabrakło kropki nad i ...

Ale sie przejachałem :evil: czemu Freddy nie przyjełeś lepiej w tej 80 minucie. :? to mogłe być 100%- Van Persie też jakoś tak dziwnie grał. Hleb tyle razy był idealnie ustawiony czemu nie strzela tylko szukal kolegów ? Raz na jakisz czas mógl sie zdecydowac uderzyć przeciesz jak ma taką magiczna technike to i peterde w nodze. West Ham chwilami grało naprawde super w defensywie ale byli do ogranie. Ten brat Rio Ferdinanda taki troche nie pewny ale nikt tego nie wykorzystał.

I teraz ja poległem z kasa a Kanonierzy tracą mega cenne pkt. Szkoda jak nic oby tylko to sie nie zemściło :? Chelsea traci pierwsza bramke czyli coś pękło u nich :) hehe oby ...

Jeszcze uraz Gilberto Silvy nic tylko się [....] :evil:

Wróć do „Anglia”