Udowodnij to... A nawet jak bym popełnił ten błąd to Ty nie jesteś od tego żeby mnie poprawiaćLakier pisze:zmienil jeszcze przed ym jak napisalem posta.
Nie udaje, że popełniłem błąd.Lakier pisze:Bys choc nie udwal, ze popelniles blad
Ty mi to powiedz. Chyba jasne jest to, że zanim wysłałeś posta było napisane sensownym – więc to jest Twój błąd a nie mój.Lakier pisze:bo niby czemu mialbym zmienic sensowny na 'sęsowny'
exactlyLakier pisze:No coz uczciwosc, trudno dostepna w Polsce.
Po pierwsze jest sobota, a z tego co pamiętam w sobotę do szkoły się nie idzie.Lakier pisze:jesli nie wiesz o co chodzi to idz do szkoly
Po drugie szkołę już skończyłem, w przeciwieństwie do Ciebie.
Chyba pobiłeś rekord błędów ortograficznych w tak krótkim tekście – o składni i sensie zdań już nie wspominając.Lakier pisze: oszuscik sie znalaz, zmienil jeszcze przed
ym jak napisalem posta. Bys chocnie udwal, ze popelniles blad ;], bo niby czemu mialbym zmienic sensowny na 'sęsowny' ;] No coz uczciwosc, trudno dostepna w Polsce.
To już nie jest śmieszne - sugeruje wp.Lakier pisze:Forza Pancaro
Cristiano Zantetti nie zagra przez około miesiąc z powodu nadciągnięcia mięśni.
Inter bez straty bramki na San Siro od 453 minut
Trwa dobra passa Interu,kiedy to po raz ostatni bramke stracili w wygranym meczu właśnie z Fiorentiną 20 marca 2005 roku (Ivan Cordoba trafił do własnej siatki).Nerazzurri nie puścili żadnej bramki w spotkaniach z Cagliari,Siena,Livorno,Reggina i ostatnio z Treviso.
Viola niepokonana od kwietnia
Fiorentina kontynuuje pozytywną serie.Viola 8 spotkań wygrała i 3 zremisowała w ich 11 spotkaniach,ostatniej porażki 2-1 doznali z Milanem 30 kwietnia 2005 roku.Tuscans conajmniej raz trafiał do siatki rywala w ostatnich dziewięciu spotkaniach (łącznie 22 bramki).Ich ostatni mecz w którym nie zdobyli bramki w Serie A był bezbramkowy remis z Atalantą 15 maja 2005 roku.
popieramcloner pisze:pozdrawiam i zachecam do kulturalnej rozmowy, a nie napinki