Beczkowoz Masacro.masacra pisze: A kto go za powaznego uwaza? Nie rób se beki. Ot, to taka połka Dycha albo Koemana albo Rodgersa... umie zrobc niezła ekipe, potrafiącją rywalizaowac z najlepszymi i to pomimo słabego na ich tle budzetu... ale w kluczowych momentach wykłada sie az miło. Przwiduje mu kariere podobna do Kevina Keegana
Widzę że go cenisz niżej niż ja.
Dyche, Koeman?
Serio?
Nie tak dawno była dyskusja w której Mourinho był przedstawiany jako najgorszy archaiczny trener a on jako modern ten który zaraz zdetronizuje top.
Typuje się go bądź typowało na trenera Realu, United.
A teraz kariera jak Villas Boas?
Tak jak przesada było robienie już z niego nie wiadomo kogo i stawianie go ponad lub wsrod najpoważniejszych trenerów tak teraz robienie z niego drugiego Villasa Boasa czy Koemana to przesada.
Podobnie jak wcześniej pisałem że cenie co zrobił z Spurs ale jednak aby robić z niego top musi coś wygrać tak teraz nie uważam że należy robić z niego średniaka w stylu Koemana.
Jednak już czas aby zrobil krok dalej. Zrobił coś spektularnego. Coś wygrał namieszał w LM. W mojej opinii ma na to drużynę. Stać ten zespół na to. Od Romy czy Liverpool gorszych piłkarzy nie ma.