swietny mecz Barcelony. Na szczegolne uznania zasługuje Etoo i Mark van Bommel. Jaki pilkarz w dzisiejszych czasach na takim poziomie gry jest w stanie przeprowadzic akcję przez pol boiska taka jaka przeprowadził Etoo(mimo niestzelonej bramki)? Odpowiedź jest prosta - żaden.
Czerwona kartka ewidenta. Za identyczne pyskówki w ostanich 2 tygodniach widziałem 2 zawodników który również wylecieli z boiska(Rooney w LM i ktoś z Dortmundu w meczu z Schalke). Sedziowie nie sa od tego żeby piłkarzyki im poklaskiwali. Wystarczą do tego dzieci z rm.com i super-negocjator Perez(powtorzyć mecz!).
Zobaczymy co dzis o 17 pokaże Real w Vitorii, Real który ostatnio gra bardzo słabiutko, nawet zwycięstwo nad bBilbao przyszło po bardzo kiepksiej grze i, jak zwykle, kapitanej grze Casillasa. Tak, wiem, zaraz madrycie 13latki na czele z bossem Jarzyną zaczna krzyczeć, ale prawda jest taka, że ten kto oglądał mecz(i ten z bilbao i wszystkie inne Realu w tym sezonie) musi przyznać mi rację, a opowiadania dzieciaków zapatrzonych w www.livescore.com mało kogo interesuja.