Real Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: Bonso » 25 wrz 2005, 9:46

Iker jest już klasą dla siebie, w każdym meczu potwierdza, że jest bramkarzem kompletnym.
Woodgate, zagrał dobry mecz !! Nie wiem czy wszyscy Ci którzy go opieprzają widzieli jego grę...samobój może się zdarzyć każdemu, czerwona kartka kompletnie nie zasłużona...miał wile bardzo dobry wybić, wiele ładnych odbiorów...jak dla mnie zagrał dobrze, ale wiadomo że jednak debiutu udanego nie miał :roll:

Dzisiaj Real gra z Alaves i zobaczymy w jakiej formie są teraz Królewscy...wraca Baptista i Ramos, od pierwszej minuty ma zagrać Guti, który ostatnio jest na gazie i gra wspaniale, ostatnio Marca rozpisywała się na temat wspaniałej gry Gutiego ;) . W dobraj formie jest też ostatnio Beckham i potwierdza, że nie musi byc tylko maskotką do zarabiania pieniędzy, choć większości kibiców i tak do siebie nie przekona...taka ludzka podłość. Niewiadomo czy od pierwszej minuty zagra Robinho....myślę jednak że Real powinien to spotkanie wygrać...zapewne w słabym stylu i po chaotycznej grze, ale jednak wygrać Obrazek

EDIT: poprawiam moje rażące błędy ortograficzne
pisze się każdy, a nie karzdy. Teraz bede pamiętał
Ostatnio zmieniony 25 wrz 2005, 10:30 przez Bonso, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hiszpania”