Juventus Turyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post autor: Snipp_ » 25 wrz 2005, 10:46

Trochę zmartwiła mnie gra naszych zawodników. W pierwszej połowie graliśmy na moje bardzo słabo, co jednak i tak wystarczyło do wyniku remisowego. Gol Camoranesiego pierwsza klasa. Moim zdaniem to dobrze, że Capello postanowił dac szasnę zmiennikom, w końcu niedługo mecz z Rapidem, a po nim arcyważne spotkanie z Interem, który mam nadzieję podzieli się dziś punktami z Violą. W drugiej połowie graliśmy zancznie lepiej niz w pierwszych 45 minutach. Głównie dzięki wprowadzeniu Emersona, Nedveda i Ibrahimovica. Grało nam się dużo łatwiej, kwestią czasu było strzelenie bramki. Tak też się stało, a zadecydowała o tym doskonała asysta Ibrahimovica. Najpierw prostopadłe podanie do Zlatana od Vieiry, następnie ten pierwszy wrzuca piłkę wprosta na głowę tego drugiego. Bramka cudo.
Bardzo słabo zagrał Trezeguet. Jeszcze gorzej Zalayeta, który nic nie pokazywał. Oboje w tym meczu nie zasłużyli na notę większą niż 5.5. Bardzo szkoda takiego występu Davida bo był on najlepszym naszym napastnikiem, a takie mecze jak ten sprawiają, że ten tytuł traci. Kolejny raz fantastyczny mecz Vieiry. Jakie tam Hleby, to Patrick jest transferem tego lata! :]
FORZA GRANDE JUVE!

Wróć do „Wracając Do Meritum”