Wisła Kraków (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 25 wrz 2005, 12:19

Wisła pokazał klase. Mimo tego że chyba każdy wyczuwał że niespodzianka może sie zdarzyć pokazali pazury i odbudowali sie przed tak ważnym meczem. Brożek Show niczym Luca Toni :) . Ale mi podania sie podobały do tych bramek Pawła i Radek i Kryszałowicz pokazali klase zagrywając te piłki na wolne pola. Chyba każdy jest optymistą po tym meczu a przed potyczka z Victoią. Obrona zagrała dobrze. pewnie choć jak widać było tylko dwójka Lech grał z przodu mało kto ich wspomagał w ataku. Bo nie czarujmy sie Lech zagrał kompletnie bez pomysłu i miałe nawet problem z wyjściem z własnej połowy z piłką.

Andrsson lol trzy bramki na jego konto. Zieńczuk strzela ale ten mecz nie obejrzy z 10 razy i przemyśli :evil: okazje z ok. 50 minuty. Podcinka chłopie podcinka :!: Grałeś z mistrzem tej zagrywki a Ty marnujesz 200% !!!

Jak sądzicie Kłos w pierwszej połowie czerwona ?? :roll: Bo wedłóg przepisów chyba tak ale jak by nie patrzeć karnego na Reissie nie było na 100% wolny z bliższej odleglości niż wykonywali ale karnego na 100% NIE !!

Cieszy tak okazałe zwycięstwo Wisły i to że w jaki sposób grali. Bo chwilami aż może było podziwiac Ich. Sobolewski - Cantoro znów koncert. U siebie zawsze grają dwa razy lepiej (niestety). Ale jak by nie patrzeć z tygodniu czeka ich strasznie trudne zadanie. Wierze w to że Paweł zagra podobny mecz. I drugi linia zagra po swojemu.

Także Jazda Jazda Jazda BIAŁA GWIAZDA :!:

Edti: To ja tu wczoraj pisałem coś w nocy :shock: Ładnie sie dzieje :lol: :twisted:

Wróć do „Polska”