AC Milan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 25 wrz 2005, 12:38

Co racja to racja muszą podejść do tego meczu odpowiednio. Ale Ancelotti już mówił co trzeba. I chyba wyzwoli w chłopakach moc. Nie lubie takich meczy wolał bym znów grać z Lazio albo nawet z Udinese.

Jak zagra Stam na prawej a Sergio na lewej to chyba bardzie można liczyć na rajdy Serginho. Dobrze że do odpocząć nie którym, naładować się na mecz LM. Choć to 5 kolejka to chyba przesadą jest pisanie "odpocząć".

Sheva - Gila atak i to mi sie podoba. Andriy może strzeli 150 bramke w Milanie :) Grande Bomber - Czuje coś że Alberto dziś da popis jak wczoraj Brożek :P Oby jeszcze Kaka znów pokazał klase i snajperski nos :D Już strzelił troche w tym sezonie. Jak ma problem Ambro to nie ma co ryzykować, Chyba Rino nie zawiedzie ba jestem pewnien. Ten mecz może być tylko trudny do mometu napoczęcie rywala. Dobrze by było jak strzelą bramki tak jak ostatnio z Lazio czy wcześciej Sienie a nawet Sampdori bo ten mecz to istny brak szcześcia. A zaczeło sie cool.

Teraz Treviso potem Schalke także dobrze by było jak by dał pograć Rui Costcie w czasie meczu. Nie zdziwił bym sie jak by Lino zagrał coś w tym meczu :D A pewnie i Vieri zagra. Inzaghie mu daje sie małe szanse.

Podstawa szybko strzelić bramke i bedzie dobrze. !!! Uważać na tego Pinge i nie pozwalać im na wiele.

Paolo Maldini zagra po raz 571 w lidze. Już wszystko było powiedziane. Grazie Paolo Grazie !!!

Powrót Superpippo i nawet ja nie zagra to sama wiadomośc że jest już do dyspozycji cieszy. Klub pokazał klase wierzył w niego podpisał nowy kontrakt mimo kontuzji. Kibice pokazali jak na niego liczą tylko zdrowia Pippo a znów będzie Curva Sud doprowadzał do eufori i ekstaxy po swoich bramkach.

P.S Mecz dziś wyjatkowo na Polsacie to komentarz do serie A może być lepszy. Wczoraj ponoć Milko był nie do oceny a jak już nota 2,5 hehe :D . A Juve szcześliwie wygrał. Nie widziałem meczu do Wisła ważniejsza. Dziś se zobacze :P Ale jak Zalayeta 4,5 nota a reszta nie lepiej. Bramki za to widziałem i Parma sama sobie winna, nie ogląda meczu chyba Juve - Viera zdobył bardzo podobna bramke po raz trzecie w tym sezonie, oddał na bok i wszedł w pola sobie bez karnie... Camoranesi z czuba bramke strzela to ci technik. hehe

Nara - trzeba zaraz iść głosować - Ku chwale ojczyzny !!! 8)
Oby dzis Milan na plus :!:

**FORZA GRANDE MILAN**
:twisted:

Hunter dziś Polki na złoto :!: Milan na plus :!: i Alonso po raz pierwszy :!: :twisted:

Wróć do „Wracając Do Meritum”