F.C. Barcelona (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Anka
One I Love
Reputacja: 0

Post autor: Anka » 25 wrz 2005, 17:35

Wynik ładnie wygląda na papierze, z grą Barcelony było nieco różnie. Grali bardzo dobrze, ale trochę (no dobra, bardzo :lol: ) mi szkoda tego karnego... nie wiem, czy Wy też zauważyliście, że w Barcy dawno nie było takiego 'kilera', który mógłby karne strzelać? :? Ronaldinho przestrzeliwuje często, to samo Eto'o... trzebaby kogoś nowego dać do tej roboty. Może Giuly?

janiofcb pisze:Nareszcie funkcjonowało zgranie piłki głową po długim zagraniu do przodu - głównie dzięki Larssonowi, MvB i Ezquerro.
Tak, trzeba przyznać, że Ezquerro się popisał. To jego pierwsze mecze w barwach FCB, niech się zgrywa. Co do zagrać głową i Marka van Bommela to przyznał po meczu, że to nie jest jego specjalność. Oby się w Barcelonie podszkolił, a będzie git. :)

Bienias pisze: Ogolnie Barcelona prezentowala sie lepeij choc grajac z przewaga zawodnika powinna nie dopuszczac do groznych sytuacji Betisu( VV tym razem gral pewnie i nie bawil sie z wykopami)
Ja przypuszczam, że Valdes po prostu dostał opiernicz od trenera za to, co zrobił w meczu z Valencią. Na jego miejscu bym Valdesa na ławę dała w meczu z Betisem. :lol: W sobotnim meczu Hiszpan po prostu musiał pokazać, że to był tylko jego błąd, wypadek przy pracy... gdyby dał plamę, mógłby zostać pożarty przez głodną sensacji prasę z Madrytu, a to przeżyli tylko nieliczni. :lol:

Pozdrawiam.

Wróć do „Hiszpania”