ARGENTYNA - MŚ 2018

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1147
Kontakt:

ARGENTYNA - MŚ 2018

Post autor: Carbon » 23 maja 2018, 9:20

h1893230 pisze: A to sie usmiałem. Ciekawe zatem ilu kibicow Manchesteru United chcialoby - z czystym sumieniem - aby w przypadku odejscia De Gea to Romero został numererm jeden w bramce MU. Przypuszzcam ze takowego nie znajdziesz mimo ze tych kibicow są miliony.
Jestem choćby ja, no i do tego doliczam jednak sporo kibiców, których spotkałem w internecie i są zachwyceni Romero. Argentyńczyk to wciąż stosunkowo młody bramkarz i śmiało mógłby bronić naszych barw przez 4-5 sezonów. A teraz Ty mi powiedz - czy faktycznie kibice Barcelony chcieliby, by przez taki okres bronił u nich Cilessen? :) Mam co do tego spore wątpliwości, raz, że marketingowo to byłby strzał w stopę, dwa, że gość przegrał kiedyś rywalizację z Ter Stegenem, który przez pierwsze miesiące po przyjściu do Barcelony puszczał farfocle.

Przykra ta kontuzja, to mógł być turniej życia gościa, który przecież ma opuścić w tym okienku United... Była duża szansa, że by się wybił, a my zgarnęlibyśmy więcej kasy, a tak to nie wiadomo, kto go będzie chciał. Oby go United w pełni wsparli i oferowali pomoc.

Na jego miejsce wskakuje oczywiście Armani z River Plate, czyli najlepszy argentyński bramkarz grający w Superlidze. IMO to nie jest źle, gość całą karierę spędził w Ameryce Południowej, ale to nawet dobrze, teraz może się wybić i w końcu trafić do Europy, o ile w ogóle jeszcze będzie chciał.

Wróć do „GRUPA D: Argentyna, Islandia, Chorwacja, Nigeria (MŚ 2018)”