Nic takiego nie napisałem, to Twoja twórczość, albo widzisz co chcesz widzieć.sickstick pisze:Czyli to był zaplanowany protest. Gdyby to Lech prowadził 2:0 i na boisku odbierał Legii mistrzostwo, to kibice Lecha swoim protestem z powrotem by Legii te mistrzostwo oddali. Geniusze z Poznania
A ktoś wcześniej napisał, że w PL poziom słaby i jedynie oprawy nadają kolorytu tej buraczanej lidze.sickstick pisze:Ktoś wcześniej pisał że w PL poziom słaby i oprawy to główna atrakcja.
Płytkie myślenie wielu. Nie dziwi mnie, że są to osoby, które na mecz nie chodzą i PL liga ich nie interesuje.sickstick pisze:Tym samym kibice blokują rozwój polskiej piłki,
Jak świece dumne poszły w ruch to jakoś cały stadion bił brawa i krzyczał do zawodników, żeby sobie poszli
Wtargniecia na murawę może być nie powinno, ale cóż, stało co się stało. Emocje jak pisałem puściły. Nie mniej bramę rozwalić i tak trzeba było aby meczu nie dokończyć. Świece dymne na duży plus.RLG pisze:Wtargnięcie na murawę, przepychanki z policją, rzucanie rac i przedmiotów oraz zdemolowanie kawałka stadionu nie ma charakteru chuligańskiego Nie widzą nawet nic złego w tym zachowaniu.
Tekst potępia chuliganerke, więc nie zaliczam mini starcia z policją jako protest. Wyłączając tych kilku co kijami wyskoczyło - forma protestu a nie czyn chuliganski.
Kto chce zrozumie, kto nie chce, niech sobie włączy tv i marszczy freda na onecie