ARGENTYNA - MŚ 2018

Awatar użytkownika
moody
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2420

ARGENTYNA - MŚ 2018

Post autor: moody » 25 maja 2018, 22:40

Dr.Football1 pisze: Slodka jest retoryka moody'ego. Regularne jechanie repry Argentyny, ktora przeciez na papierze wyglada calkiem dobrze. Jezeli odpadna to bedzie pisal, ze Messi mial za slabych partnerow, a jezeli jakims cudem wygraja, to napisze, ze Messi geniusz, bo wygral z cieniasami w skladzie. Win win situation. Maly spryciarz.

A tak w ogole kibicowanie Argentynie przez 99% kibicow Barcelony jest totalnie chore. Najglupszy fanbase ever.
chlopie, ja wiem, ze piateczek, ale ale z czym ty chcesz sie klocic - z faktami? porownanie wynikow argentynczykow z messim i bez messiego w kwalifikacjach nie jest specjalnie trudne do znalezienia, a ostatni mecz z ekwadorem, gdzie sam ich wyciagnal z ciemnej dupy to juz wisienka na torcie. ostatni wpierdol od hiszpanow pomijam, bo tu i z messim mogloby sie tak skonczyc, kiedy po jednej stronie jest druzyna, po drugiej zlepek indywidualnosci

oczywiscie jest teoretycznie mozliwosc, ze to messi bedzie padaczyl, a inni beda go ciagnac za uszy, wtedy chetnie o tym wspomne, ale prawdopodobienstwo tego, ze liderem ataku bedzie di maria albo higuain nie jest moim zdaniem zbyt duze, to juz wieksza szanse upatruje w przeslizgiwaniu sie graniem na zero z tylu, tak jak robili to w 2014

jesli sklad argentyny wedlug ciebie wyglada dobrze w porownaniu do hiszpanow, brazylijczykow, niemcow czy francuzow, to ja juz wole byc retardem. imo kazdy wynik ponad cwiercfinal to bedzie wielki sukces ekipy z versace w bramce, komicznej defensywie kompletnie nienadajacej sie do ofensywnej gry, zawodzacym zawsze i wszedzie biglia (mowie o reprezie) czy 34-letnim mascherano, ktory nie miescil sie w skladzie barcy i pyka sobie z amatorami w chinach

Wróć do „GRUPA D: Argentyna, Islandia, Chorwacja, Nigeria (MŚ 2018)”