Inter Mediolan (zbiorczy)

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: Lakier » 26 wrz 2005, 21:42

creek pisze:nawet jesli to nasze mozna usprawiedliwiac miloscia do klubu a twoje tylko nienawisciai to jest ta roznica ktora daje nam plus

Czy Snipp napisal gdzies ze nie nawidzi Interu? Zapewne szanuje ten klub, tak jak i ja to robie.

creek pisze:mozesz mi przypomniec jakas sytuacje kiedy twoj obiektywizm byl po stronie Interu, chyba mnie ogarnia skleroza
Ja tez moge powiedziec ze Milan jest slabym klubem, tylko najpierw moge to udowodnic. Tak wiec Ty i pokaz gdzie Snipp byl nie obiektywny.

creek pisze: mimo wszystko bym polemizowal, chociazby mecz z Lecce ktore przez caly mecz praktycznie nie istnialo, Nearazzuri natomiast rozgrywali piekne akcje i strzelali gole

Czy Inter jest az tak slabym klubem, zeby sie cieszyc z przekonowujacego zwyciestwa nad Lecce? Nie.

dziwne ze Ibrahimovicovi przypisujesz juz miano genialnego jak dla mnie to jest na boisku zbyt samlubny i nonszalancki i chamski zeby mu przypisacv to zaszczytne miano Smile
Chlopak ma genialny drybling, technike. Potrafi strzelac bramki z kazdego miejsca na boisku. Samolubny? To dziwne ze nikt w poprzednim sezonie nie mial tylu asyst i goli :> Nonszalancki i chamski, znasz takiego pilkarza jak Marco Materazzi, nasz Zlatan jest przy nim aniolem.

Snipp sorry ze Ci sie wjebalem w konwersacje :P

Wróć do „Włochy”