creek pisze:nawet jesli to nasze mozna usprawiedliwiac miloscia do klubu a twoje tylko nienawisciai to jest ta roznica ktora daje nam plus
Czy Snipp napisal gdzies ze nie nawidzi Interu? Zapewne szanuje ten klub, tak jak i ja to robie.
Ja tez moge powiedziec ze Milan jest slabym klubem, tylko najpierw moge to udowodnic. Tak wiec Ty i pokaz gdzie Snipp byl nie obiektywny.creek pisze:mozesz mi przypomniec jakas sytuacje kiedy twoj obiektywizm byl po stronie Interu, chyba mnie ogarnia skleroza
creek pisze: mimo wszystko bym polemizowal, chociazby mecz z Lecce ktore przez caly mecz praktycznie nie istnialo, Nearazzuri natomiast rozgrywali piekne akcje i strzelali gole
Czy Inter jest az tak slabym klubem, zeby sie cieszyc z przekonowujacego zwyciestwa nad Lecce? Nie.
Chlopak ma genialny drybling, technike. Potrafi strzelac bramki z kazdego miejsca na boisku. Samolubny? To dziwne ze nikt w poprzednim sezonie nie mial tylu asyst i golidziwne ze Ibrahimovicovi przypisujesz juz miano genialnego jak dla mnie to jest na boisku zbyt samlubny i nonszalancki i chamski zeby mu przypisacv to zaszczytne miano Smile
Snipp sorry ze Ci sie wjebalem w konwersacje