nie usprawiedliwiam Matrixa bo faktycznie potrafi grtac brutalnie ale Ibrahimovic potrafi co najmniej drugie tyle a wynika to z tego ze ma zbyt wysokie mniemanie o sobie, nie przecze ma swietny drybling potrafi udezyc ale to nie robi jeszcze z niego najwiekszego pilkarza w calej historii ale oczywiscie moge sie mylicNonszalancki i chamski, znasz takiego pilkarza jak Marco Materazzi, nasz Zlatan jest przy nim aniolem.
Inter nie jest slabym klubem i zawsze sie liczyl w wiekszym badz mniejszym stopniu w walce o scudetto. Nie wiem jak wy kibice Juventusu ale Interowcy ciesza sie z kazdego zwyciestwa swojego zespoluCzy Inter jest az tak slabym klubem, zeby sie cieszyc z przekonowujacego zwyciestwa nad Lecce? Nie.
nie odwracaj kota ogonemJa tez moge powiedziec ze Milan jest slabym klubem, tylko najpierw moge to udowodnic. Tak wiec Ty i pokaz gdzie Snipp byl nie obiektywny.
nie musial wystarczy ze wszystkie posty jakie pisze w tym temacie uderzaja nienawiscia do Interu, mozesz mi pokazac jaki w ktorym tak nie byloCzy Snipp napisal gdzies ze nie nawidzi Interu? Zapewne szanuje ten klub, tak jak i ja to robie.