Finał LM 2018 Real Madryt - Liverpool FC

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Finał LM 2018 Real Madryt - Liverpool FC

Post autor: Kamil232 » 27 maja 2018, 0:14

moody90 pisze: zajebisty argument. ronaldo jest technicznym przecietniakiem i nawet nie che mi sie tego kolejny raz argumentowac, jakim jest kluczowym pilkarzem pokazal kolejny final lm, w tej edycji rowniez polfinaly, gdzie byl beznadziejny i jakos real na tym specjalnie nie ucierpial. jak ci synek pokaze na yt golazo rasiaka (pare takich strzelil) to tez wg ciebie zamyka dyskusje na temat jego klasy?
Żałosne. Moody. Żałosne.

Jak rok temu co faze pucharową ładował. To też coś znalazłeś, żeby się przypierdolić.. Doceń gościa. Tyle. Poza antypatią doceń.

Bo każdy fan piłki Ci powie, że talent od Boga, łatwość dostał większą Messi. Ale co gość swoją pracą katorżniczą zrobił, żeby do tego Messiego dociągnać to chapeu bas.

I tak szczerze Ci powiem, że tego mi u Messiego brakuje. On wygrał to co wygrał na luzaka. Z łatwością. Bo ma ku temu warunki. Dostał to od Boga i rozwinął. A mam wrażenie że jakby miał równie wielką determinacje co Ronaldo, to nie dopuściłby go do ja wiem drugiej złotej piłki. Bo pierwszą w 2008 u nas zdobył jak jeszcze Messi był szczylem. Ale Leo też się już troche nasycił i odpuścił.

[k****] trzy lata odpadania z jakimiś ogórkami? Mógł on i tylko on zatrzymać Real, a mam wrażenie, że zabrakło takiego zacisnięcia zebów jak u ojca z trójką synów i 1000 zł pensji, żeby dorobić i jednak ich utrzymać na dobrym poziomie. I tak jestem wielbiony w Barcie oj tam nie wyszło. Więcej zapierdalania, bo sorry ale CR7 doprowadził do tego, że go przebił w trofeach.

Fakt nie opinia.

Wróć do „Puchary Europejskie”