creek pisze:nie usprawiedliwiam Matrixa bo faktycznie potrafi grtac brutalnie ale Ibrahimovic potrafi co najmniej drugie tyle a wynika to z tego ze ma zbyt wysokie mniemanie o sobie, nie przecze ma swietny drybling potrafi udezyc ale to nie robi jeszcze z niego najwiekszego pilkarza w calej historii ale oczywiscie moge sie mylic Laughing
Wiesz, wydaj mi sie ze czerpiesz wiedze z jakiego forum anty-juventus, bo Zlatan jest naprawde aniolkiem w porownaiu do Matrazziego, jedyna chamska akcje jaka widzialem, to jak udezyl LEKKO Cordobe. Nie oplul nikogo, nie skakal po graczach, nie przejechal nikomu po zebrach (Materazzi). No moze w mojej pamieci odrodzil sie motyw, jak Zlatan wlosami zachaczyl o czolo zawodnika z ktorym rozmawial, a ten sie przwrocil tak jak by dostal od Tysona w nos.
Nie jest pilkarzem najwieksym w calej histori, to prawda. Van Basten byl lepszy. Zlatan ma jeszcze czas zeby byc takim zawodnikiem jak Marco.
Gdyby nie wysokie mniemanie Zlatana, pewnie by nie byl tym pilkarzem jakim teraz jest.
creek pisze:Inter nie jest slabym klubem i zawsze sie liczyl w wiekszym badz mniejszym stopniu w walce o scudetto. Nie wiem jak wy kibice Juventusu ale Interowcy ciesza sie z kazdego zwyciestwa swojego zespolu Razz
Jak wygra mecz w LM, to sie ciesze.
creek pisze:nie musial wystarczy ze wszystkie posty jakie pisze w tym temacie uderzaja nienawiscia do Interu, mozesz mi pokazac jaki w ktorym tak nie bylo
Ty to powiedziales, wiec pokaz mi w ktorym tak bylo.