Z tym, że te sytuacje można policzyć na palcach jednej ręki. O stronniczości nie ma mowy.creek pisze:chodzilo o to ze bedac obiektywnym w kazdej sytuacji jestes przeciw Interowi a to juz nie jest obiektywiz tylko stronniczosc
'Ty' w stosunku do osoby z którą sie rozmawia także.creek pisze:a propo Nerazzuri pisze sie z duzej litery
Nie. Nie lubienie danego klubu wiąże się z marną napinką. Ja jej używam mało, wiec można mówić o niechęci.w takim razie jhak im zyczysz zkle to to nie jest nie lubienie
Nie.creek pisze:moze sympatia
Wiec, nie pisz takich bzdur.creek pisze:nie mam takiego zamiaru
Zlatan jest zawodnikiem wybitnie samolubnym co udowodnił drugą pozycją co do asyst w Juventusie.creek pisze: i to bynajmniej nie tylko ja tak sadze ale takze kilku kibicow Juventusu ktorych znam i maja choc "krzte" obiektywizmu
Nikogo nie porównuję. Obudź się.Zico_FCI pisze:Porównanie Ibrahimovica do Maradony
Oczywiście po następnej kolejce wódki na Twojej imprezie. Na jawie możeszo tym zapomnieć.Zico_FCI pisze:Po następnej kolejce będą 3
Brak mi słów na te brednie. Dyletant - jedyne które w miarę pasuje.Zico_FCI pisze:Widac to w każdym jego poście w tym temacie