Real Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 26 wrz 2005, 22:18

Niech ktoś mu powie, że się kompromituje bo ja zdrowia nie mam do takich putek :?
Ultras-Sur pisze:Kots może być bardzo młody i wiedzieć dużo więcej na temat swojego klubu niz dużos starsi fani którzy pisza jak wielki wspaniały jest ich klub
A co to ma wspólnego ze mną? Bo chyba do mnie odnosi się ta wypowiedź? Czy ja gdzieś wykazuje brak szacunku do młodszych czy coś w tym rodzaju? Czy może ja napisałem gdzieś o tym, że starsi fani są lepsi i wiedzą więcej zawsze?
Ultras-Sur pisze:( np. Niggaz wielki fan ciągle coś pisze choć mam wrażenie że nie wie o czym i wywyższa sie nad innymi choć jego wiadomości są poniżej 0 ale skonczmy z przykładami bo to do niczego zapewne nie prowadzi tylko do jego kolejnej ,,wypowiedzi'')
Od początku:
1. Niggaz wielki fan - to Ty tak uważasz czy kto?
2. Ciągle coś piszę a Ty masz wrażenie, że nie wiesz o czym - czy zdajesz sobie sprawę, że prawdopodobnie jesteś jednym z nielicznych którzy nie wiedzą o czym pisze? Czy może to świadczyć, że nie masz pojęcia o pewnych tematach w których się wypowiadam?
3. Wywyższam się nad innymi - masz jeszcze jakieś rewelacje zasłyszane w piaskownicy? "Ten wie, tamten wie, tylko ja nie wiem. Może coś przeoczyłem a może nie znam sam siebie" :roll:

Najlepszy jest jednak pogrubiony i podkreślony fragment :lol:
Nie podałeś jeszcze żadnego przykładu ani argumentu z prawdziwego zdarzenia tylko rzucasz jakieś hasła, pomówienia, oszczerstwa.
Masz coś jeszcze do dodania?

Wróć do „Hiszpania”