Niggaz to jeden z moich ulubionych forumowiczów na tymże forum, poniekąd spowodowane jest to faktem, że kibicujemy jednej drużynie, poniekąd też tym, że jest on bardzo obeznany w sprawach, o których się wyowiada. Nie wiem, dlaczego kolega Ultras-Sur uważa Niggaza za postać, która nie ma po pierwsze nic do powiedzenia, po drugie osobę, która nie ma pojęcia o tym, o czym mówi. Ultras racji nie ma, bowiem sam nie ma pojęcia na wiele tematów, a o nich dyskutuje. W sumie brak inteligencji ze strony forumowiczów to temat rzeka, więc szkoda czasu na drążenie dalsze..Ultras-Sur pisze:Kots może być bardzo młody i wiedzieć dużo więcej na temat swojego klubu niz dużos starsi fani którzy pisza jak wielki wspaniały jest ich klub ( np. Niggaz wielki fan ciągle coś pisze choć mam wrażenie że nie wie o czym i wywyższa sie nad innymi choć jego wiadomości są poniżej 0 ale skonczmy z przykładami bo to do niczego zapewne nie prowadzi tylko do jego kolejnej ,,wypowiedzi'')
I właściwie tutaj nie rozumiem Twojej wypowiedzi - nie wiem, czy sugerujesz, że Niggaz ciągle zmienia swój ulubiony klub, czy po prostu piszesz co myślisz o prawdziwych fanach, co w ogóle nie ma nic wspólnego z obecnym tematem rozmowy, i tylko wprowadzasz większy zamęt.Ultras-Sur pisze:Fan jest zawsze za swoim klubekm i nie zmienia go co tydzień albo jeszcze częściej
Pozdrawiam.