Liverpool (zbiorczy)

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6222
Kibicuję: 4rsenal

Liverpool (zbiorczy)

Post autor: sickstick » 29 maja 2018, 12:42

Fabinho to jest moim zdanim 5x większy pewniak od Keity. Mudżin ma niezbyt poukładane w głowie, kiedy rok temu Lipsk nie zgodził się go puścić do Liverpoolu to sabotował treningi, a jak już się łaskawie ruszył to podczas treningu to z frustracji brutalnym wejściem uszkodził kolegę z zespołu (krążyły po necie filmiki z tego zdarzenia). BTW zarówno VVD jak i Keita zachowali się wobec swoich klubów jeszcze brzydziej niż Coutinho wobec was, ale wy wciąż będziecie obrzucać brazola epitetami ;) Do tego Keita nie jest fizycznie jakimś munstrum. Tymczasem Fabinho to profesor, wysokie boiskowe IQ i świetna technika, wszechstronność (do Europy przychodził jako prawo obrońca, dopiero w Hiszpanii/Francji zrobiono z niego DM). Co do Keity nie chcę wyrokować bo widziałem go w akcji raptem 3 razy - i to były mocno przeciętne występy tego gracza, ale obawiam się że może nie spełnić pokładanych nadziei w 100%. Natomiast Fabinho... to jest crack. Jeszcze wczoraj o tej porze nie sądziłem, że gracz tej klasy jest w ogóle w waszym zasięgu. Wielkie brawa dla Liverpoolu za ten transfer.

Wróć do „Anglia”