Jestem mega zadowolony
Podobnie jak w finale przed rokiem, tak i teraz Real w początkowej fazie meczu nastawił się na obronę. Bardzo groźnie wyglądały te ataki Liverpoolu, jednak świetna gra w obronie pozwoliła zachować czyste konto do końca pierwszej połowy. W dalszej części meczu Real było coraz groźniejszy. Strasznie mi szkoda Kariusa. W tak ważnym meczu popełnić takie okropne błędy. Mam nadzieję, że się po tym podniesie.
Kolejna sprawa - Bale. Fenomenalny występ (chyba najlepszy jego występ w historii gry w Realu). Bramka na 2-1 zostanie zapamiętana na długo. Ogólnie ostatnie tygodnie były bardzo dobre w wykonaniu Bale i o ile po meczu z Barceloną wydawało mi się, że Real powoli z niego rezygnuje to teraz sam nie wiem. Chciałbym żeby został bo to fenomenalny zawodnik, jednak na pewno powinien dostawać więcej szans no i uporać się w końcu z kontuzjami. Myślę, że najlepiej by było jakby został conajmniej na kolejny sezon.
I na sam koniec gratulacje dla Liverpoolu, bardzo ładna dla oka gra w tym sezonie i zasłużony finał LM.
za to taka wypowiedz:
Jest na bardzo wysokim poziomie...