Znam temat Calciopoli i co w związku z tym?Sawyer pisze:Tego typu texty to leciały za czasów jak byłem w gimnazjum, piszesz ze kibice Juve nic nie wnoszą w tym temacie a sam piszesz wyssane z palca brednie o tym ze to niby Juventus kupuje albo kupował sędziów. Zainteresuj się trochę tematem Calciopoli i przeczytaj ostatni wyrok sądu w tej sprawie. Wypisujesz co chwile te same brednie. Post o Tagliavento pojawia się z Twojej strony już drugi raz w ciagu paru dni, wyglada na to, ze po prostu szukasz poklasku wypisując rzeczy, które są kompletnie bez sensu. A podobni Tobie klikają łapki w górę. Nie moja wina ze Milan z wielkiego klubu stał się ligowym średniakiem w dodatku sprzedanym w Chińskie raczki, zapewne stad ta frustracja.Rok temu miałeś wielokrotne orgazmy pisząc o wyczynach duetu Fassone-Mirabelli a wszystko skończyło się klapa No wiec jakoś trzeba wyładować emocje, nie?seba82 pisze: Zamiast kupować piłkarzy powinni skupić się na sędziach jak Juventus. Ciekawe kim wypełni Agnelli pustkę po Tagliavento. ?
Lobbował Agnelli Infantino żeby Milanowi dać bana na transfery, takich macie właścicieli a teraz won do swojego tematu skoro nie potraficie merytorycznie wnieść nic.
Popytaj Włochów o przydomek Juve i skąd się wziął, Poch po meczu Totków z Juve też wspomniał o bieganiu wokół sędziów, czy też sobie wymyśliłem.
Tagliavento to najgorszy sędzia w Serie A, pod względem baboli. Moja osobista opinia, ale patrząc na komentarze we Włoszech to raczej odosobniony nie jestem. Nikt inny(żaden inny trener klubu Serie A) się z nim nie przytulał czy nie mówił po imieniu oprócz Allegriego.
Orgazmy o Mirabelliego i Fassone? Życzę Ci kilku lat pod wodzą Gallianiego to będziesz miał orgazmu jak Anna Lewandowska zostanie dyrektorem sportowym Juventusu.
Ja nie wyładowuję emocji tylko reaguję na Wasze debilne wpisy w temacie, które nic nie wnoszą tylko podnoszą ciśnienie.
Poklasku ? Litości, ja zbliżam się do czterdziestki, ostatnia rzecz jakiej mi trzeba to uznanie wśród młodzieży.
Milan to pasja a to forum to odskocznia od problemów życia codziennego.