Finał LM 2018 Real Madryt - Liverpool FC

RLG
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 208

Finał LM 2018 Real Madryt - Liverpool FC

Post autor: RLG » 05 cze 2018, 14:04

Nie, Ty rozmawiasz o medycynie. Podważyłeś wyniki badań w Bostonie wyśmiewając się z "amerykańskich badaczy". Nie wnosisz nic konkretnego poza odzywkami czy tezami "nie posiadasz wiedzy o piłce i nie oglądasz meczów". Poza kłamstwami i insynuacjami. Ignorujesz to, co piszę by odpisywać mi na to, co nie pisałem. Jesteś w tym momencie śmieszny i groteskowy, nie zachowujesz się jak rozsądny i dorosły człowiek i piszę to nie z emocji, ale z chłodnej analizy. Masz przed sobą efekty pracy specjalistów, to reagujesz nazywając innych trollami i wyśmiewając się z amerykańskich lekarzy; gdy zażyłeś własnego lekarstwa to atakujesz osobiście jakimiś dennymi tekstami w rodzaju "nie znasz się na piłce, nie oglądasz meczów", jakbyś był w przedszkolu. Ignorując to, że to, o czym piszesz, było już podjęte w rozmowie i skontrowane.

Ramos jest boiskowym bandytą. To osobny temat. Jest nim. Zarzucasz innym to, że nie znają się na piłce i nie oglądają meczów, ale zastanawia mnie, co Ty oglądasz, że nie wiesz, jak gra Ramos i jak, mimo ciągłego pobłażania mu, często łapie kartki i kary.

I tak, wiem, zaraz ten post zgłosisz bym dostał WP, doczekałeś się ostrzejszej odpowiedzi po prowokacjach.

Jeszcze co do Ramosa to powoli zbliża się do ćwierć tysiąca żółtych i czerwonych kartek w karierze ligowej, nie licząc reprezentacji, chociaż regularnie na sucho wiele mu uchodzi. Oczywiście nie znam się na piłce uważając za obraźliwe porównanie klasy boiskowej i kapitańskiej Ramosa i Lahma. Oglądasz mecze z udziałem Ramosa i Lahma? Zaciekawiło mnie to.

Zerknąłem z kadrą. W sumie 247 kartek. Jeszcze trzy i jubileusz :D Przy braku pobłażania pewnie dobijałby do pół, nie ćwierć tysiąca.

Wróć do „Puchary Europejskie”