Finał LM 2018 Real Madryt - Liverpool FC

RLG
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 208

Finał LM 2018 Real Madryt - Liverpool FC

Post autor: RLG » 05 cze 2018, 14:34

Jak wspominałem kilka razy badania nie opisywały wstrząśnienia mózgu. Nie wypowiadam się o rozpoznaniu na miejscu, widocznie lekarz Liverpoolu jest do bani. Posłali go do Bostonu, tam stwierdzono wspomniane zaburzenia po badaniach. Potem wspomniany profesor w oparciu o wyniki badań podał prawdopodobną przyczynę tych zaburzeń.
Co to były za badania, że trzeba było 5 dni na wyniki czekać?
Uwierz, że Karius nie teleportował się w czasoprzestrzeni. 26 maja wieczorem był w Kijowie. Zapewne do powrotu do Anglii nie zaplanowano wyjazdu i należy liczyć, że wyleciał najwcześniej kolejnego dnia po południu. Co jest dosyć natychmiastowym działaniem. Wtedy byłby badany 28 maja.

28-31 maja to niedługo czas na OPUBLIKOWANIE wyników, co muszę podkreślić, nie na ich uzyskanie.

To, że nawet nie wiedziałeś, iż Ramos jest kapitanem nie jest kłamstwem.

To, że nie rozumiesz tego, co inni piszą, może być kłamstwem. Wyjaśnię Ci intencję, bo widze, że niektórzy tonący chwytają się brzytwy. Intencja była taka, że nie wyobrażam sobie Ramosa jako kapitana Hiszpanii. Nieważne, czy zwróciłem na to kiedyś uwagę czy nie. Co oczywiście jak widzę ma dla Ciebie kluczowe znaczenie w temacie, nie jego meritum, ktore pomijasz trollując i prowokując.

Jakie niewygodne fakty pomijam? Wypisałem Ci co Ty pomijasz, co zignorowałeś. Jakie pomijam ja? Czekam. I nie przepraszaj, bo po prostu tak umiesz prowadzić dyskusję, to nie Twoja wina, wykażę się tutaj wyrozumiałością.

P.S.
Znowu przypisujesz mi coś, czego nie twierdziłem o jakichś świętych kapitanach Bayernu. Czemu dalej kłamiesz i insynuujesz?
Ostatnio zmieniony 05 cze 2018, 14:35 przez RLG, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Puchary Europejskie”