Real Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 27 wrz 2005, 20:25

Educated Fool pisze:Niggaz: sa lepsi, ale komus tak zaslepionemu Barca i przekladajacym nogi nad pilka Ronaldinho, superstrzelajacym sepem Eto i najlepszym hiszpanskim obronca Puyolem (a to ze Hiszpania nie blyszczy obrona to juz inny problem) bedzie ciezko to zrozumiec. Ponoc ogladales tyle meczy Barcy, to powinienes widziec te wszystkie "cudowne interwencyje" waszego "wielkiego" Tarzana
Są lepsi? Możliwe, ale pisząc, że do klasy światowej sporo mu brakuje to Ty się kompromitujesz zupełbym brakiem jakiejkolwiek obiektywności.
Ja jestem zaślepiony Barcą? Ty jesteś zaślepiony Tęczą Kraśnik :roll: Równie bezpodstawne oskarżenie jak Twoje. Jeżeli Ty widzisz w Ronaldinho tylko przekładanie nóg nad piłką to chyba jasne kto ma problemy ze wzrokiem (na pewno nie ja). Eto'o mega sęp grający bardzo często na skrzydle i atakujący z głebi pola. Chyba, że przypomina Ci sępa z wyglądu :roll: Oglądałem na tyle dużo meczy Barcy, że wiem jaką klasę reprezentuje Puyol i z cała pewności mogę powiedzieć, że nie ustępuje innym czołowym zawodnikom na tej pozycji. Dla Ciebie jednak lepszy jest Kovac :rotfl:

Wróć do „Hiszpania”