A bo mam taki dziwny nawyk z forum muzycznego. Faktycznie muszę coś z tym zrobić, może zacznę pisać nazwiska przy włączonym CAPS-ie?Salas11 pisze:Serio chce Ci się wytłuszczać nazwiska każdego z piłkarzy? Nie martw, jeszcze jesteśmy na tyle młodzi że wzrok nie szwankuje
No dobra panowie, dosyć tych żartów.
Reasumując, jest się kogo obawiać, tyle że ich największym atutem jest szybkość i spryt. Jak podejdziemy do nich z inteligentną taktyką, to naprawdę spokojnie możemy te argumenty zneutralizować? Zwłaszcza że we wczorajszym meczu i to w drugiej połowie widziałem w naszych piłkarzach potencjał. Jeszcze było widać te niedoskonałości wynikające z treningowych przeciążeń, ale tak na moje oko czułem że chłopaki jadą na pół gwizdka, max na trzy czwarte.
Trochę więcej wiary, czy zawsze u nas musi dominować takie pesymistyczne przekonanie, że wszystko co polskie jest do D? To niech Senegalczycy czują respekt przed naszymi chłopakami.
Chyba chciałeś napisać, że podtrzymają trend?ozob pisze:No to z Polska sie przelamia.
Z tym zdaniem choćbym nie wiem z której strony nań patrzył, zgodzić się nie mogę.ubek pisze:W ofensywie tradycyjnie gramy technikę sierpa i młota. Co wyjdzie to wyjdzie, jak nie wyjdzie to jesteśmy w dupie.
A co, sądzisz że Nawałka nie ma jaj?Salas11 pisze:Nie chce mi się wierzyć że Nawałka postawi na niedoświadczonego Bednarka o ile ktoś z pary Pazdan Cionek już ewidentnie zacznie kopać się po czole. Większość selekcjonerów w tej sytuacji postawi na ogranie i doświadczenie. Tylko Górski był taki kozak że postawił na 20-letniego Żmudę na MŚ 74 i dobrze na tym wyszedł