Parada Równości

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1147
Kontakt:

Parada Równości

Post autor: Carbon » 10 cze 2018, 17:19

Magnum pisze: Sorry, ale większośc heteroseksualistów chodzi za rękę na ulicy i się całuje na ulicy i przytula. Ogromna większość. Rozumiem, że gardzisz tak samo?
Jeśli chodzi za rękę to OK, IMO to nie jest obnoszenie się, homoseksualiści jak chcą, to też za rękę niech chodzą. Za to całowanie się przeszkadza mi po obu stronach, wprawdzie pocałunku gejów na ulicy jeszcze nie widziałem, ale lizanie się par heteroseksualnych w parku mnie wkurwia.
Magnum pisze: Też muszę przyznać, że kościelne procesje mnie denerwują i wolałbym, żeby się nie obnosili ze swoją katolickością, ale taki mamy świat, że drogi krzyżowe, boże ciała i rezurekcje są, więc trudno. Jakoś znoszę.
Zara, ale drogi krzyżowe czy rezurekcje są na terenie parafii. Jak jest centrum handlowe i z głośników leci komunikat, że sprzedam opla, to też to nazywasz obnoszeniem się? Jakby sobie parada równości kupiła działkę i na niej sobie postulowała swoje wątpliwości, to w życiu bym nie powiedział, że się narzucają.
Magnum pisze: Uwielbiam, kiedy sam sobie odpowiadasz.
Czyli jak w jakiejś części nie zgadzam się z tym, to od razu jestem konserwatystą? XD Wskaż mi konserwatystów, którzy dopuszczają homoseksualistów. Ja jestem gdzieś pośrodku, może faktycznie nieco bliżej konserwatystów, ale nie na skraju.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”