Parada Równości

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2333
Kontakt:

Parada Równości

Post autor: Magnum » 10 cze 2018, 17:24

Carbon pisze: Za to całowanie się przeszkadza mi po obu stronach, wprawdzie pocałunku gejów na ulicy jeszcze nie widziałem, ale lizanie się par heteroseksualnych w parku mnie wkurwia.
Mnie też wkurwiało jak kogoś chciałem znaleźć, teraz mnie nie wkurwia tylko cieszy. :mrgreen: Ale okej, jeśli tak uważasz, to spoko, tylko, że ja codziennie widzę na ulicy jak się pary całują, to coś mega normalnego i wszędzie spotykanego, więc twierdzenie, ze sie nie obnosza jest moim zdaniem mocno naciągnięte. Jesli to rzeczywiscie cię denerwuje to ok, konsekwencja wykazana.
Carbon pisze: Zara, ale drogi krzyżowe czy rezurekcje są na terenie parafii.
Co to znaczy teren parafii? Rezurekcje, droga krzyżowa w wielkim poście czy procesja na Boże Ciało zaiwania przez pół osiedla czy miasta. Tak samo, jak parada. :P
Carbon pisze: XD Wskaż mi konserwatystów, którzy dopuszczają homoseksualistów.
Co to w ógole znaczy "dopuszczają"? [k****], coś, co istnieje naturalnie w środowisku człowieka i zwierząt od setek lat ma być politycznie dopuszczone czy nie? Aha. xD
Carbon pisze: gdzieś pośrodku, może faktycznie nieco bliżej konserwatystów, ale nie na skraju.
No i to w sumeoi wystarczy. Masz konserwatywne poglądy społeczne, nie skrajne, ale konserwatywne. Umiarkowanie konserwatywne czy coś, ale konserwatywne. Nie napisałem nigdzie, że skrajne. :)

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”