Parada Równości

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3355

Parada Równości

Post autor: Chlopaczek » 11 cze 2018, 15:02

Zwierze sie ze zawsze niebywale mnie wzrusza jak w tego typu tematach ludzie rozczulaja sie nad losem dzieci. Pomijajac to ze najczesciej sami jeszcze ich nie maja to ogromna wiekszosc z nich gdy slyszy placzace dziecko u sasiada albo w swoim srodowisku (lub blizej - we wlasnej rodzinie) obserwuja patologiczne zachowania krzywdzace dzieci nawet slowem sie nie odezwa robiac literalnie nic bo przeciez to nie ich sprawa nie beda sie wtracac. Natomiast gdy dochodzi do tragicznych wydarzen to nikt nic nie wiedzial wszyscy zaskoczeni "pani to taka porzadna rodzina byla co niedziele w kosciele ojciec czasami lubil sobie wypic ale taki mamy klimat nie mnie oceniac".
Ale najwazniejsze zeby homoseksualisci nie mieli do dzeci dostepu bo nam je zepsuja przekaza "zle wzorce" nie daj boze wychowaja na homoseksualistow i bedziemy zgubieni. Ja to w ogole proponuje powolac Ministerstwo Dobrych Wzorcow Rodzinnych ktore wprowadzi odpowiednie wytyczne jezeli chodzi o wychowywanie a jezeli bylyby one lame to dzieci bylyby z takiej rodziny zabierane. Oczywiscie dla ich dobra i przekazywane do placowek opiekunczych lub domow dziecka gdzie naucza sie prawdziwego zycia.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”