Derby D'Italia - Bój o Italie !

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post autor: Chlopaczek » 28 wrz 2005, 0:18

Zapowiada sie wspanialy mecz.Canal na pewno przeprowadzi transmisje wiec juz teraz oczekuje tego spotkania.
Bede kibicowal Interowi z wiadomych wzgledow.Wygrana Interu przy wygranej Milanu pozwoli zmiejszyc strate do lidera do 2 punktow i o to mi chodzi.
Mimo wszystko dla mnie faworytem sa turynczycy.Nigdy nie przywiazywalem wagi do statystyk.Patrzylem raczej na dyspozycje druzyn ktore sie ze soba zmierza.Stara Dama oslabiona ale po wynikach widac ze braki nie sa tak bardzo odczuwalne.Sa "w gazie".Inter natomiast nie gra tak genialnie jak chca to nam wmowic niektorzy kibice niebiesko-czarnych.
Wczoraj w LM Zlatan sie przelamal zobaczymy czy bedzie to mialo przelozenie na mecze ligowe.Adriano w pierwszej kolejce strzelil 3 bramki a teraz nic nie strzela (juz 4 kolejny mecz piaty jesli liczyc tez LM).Pisze o tym poniewaz chcialbym zobaczyc duzo bramek a napastnicy (podkreslam napastnicy zeby nikt nie wyskoczyl z pomocnikami) sprawiaja ze mam pewne obawy i boje sie undera.Oby tylko Dawidek sie nie polamal bo on ma nosa do strzelania bramek wiec cos pewnie ustrzeli.Z drugiej strony Mancio moglby poslac w boj Cruza ktory lubi strzelac gole Starej Damie.
Na moje linie napadow powinny wygladac tak: Del Piero- Trezegol oraz Cruz-Martins i bylbym spokojny o bramki.Ale pewnie zagra Zlatan i Adriano od pierwszej (z punktu widzenia kibicow to lepsza decyzja niz moje typowanie).
Jeszcze dzisiaj bede uwaznie sie przygladal grze Interu (oby wygrali i Milan tez na chwale Calcio).
Konkludujac sadze ze wygra Stara Dama ale licze na zwyciestwo Interu.Inter do boju!
Snipp_ pisze:a żeby twierdzić, że sędziowie są stronniczy na korzysć Juve trzeba być wyjatkowym.
Jestem wyjatkowy.Dziekuje Snipp.

Forza Milan.

Wróć do „Włochy”