Re: Derby

Awatar użytkownika
Educated Fool
Skład C
Skład C
Reputacja: 0
Kontakt:

Re: Derby

Post autor: Educated Fool » 28 wrz 2005, 0:44

El Intero pisze:W meczu o Superpuchar Inter wcale nie gral gorzej. Nawet komentatorzy po meczu powiedzieli "Mecz byl wyrownany ze wskazaniem na Inter" :D

Jednak duet Adi-Oba byl skuteczniejszy w poprzednim sezonie i w tym jak na razie takze jest :D

No i jeszcze jedno. Inter w Superpucharze nie wystapil w najlepszym skladzie :lol:

Komentatorzy w Polsce: jacy sa, kazdy widzi, dla mnie to zaden wyznacznik, mecz ogladalem i mowie co mysle, Ty tez moze powiesz co myslisz a nie co mowil ktos tam w studiu? :)

Co do najlepszego skladu to trudno powiedziec, bo w Interze jest tyle zmian ze sam juz nie wiem jaki jest najlepszy sklad :P Spokojnie, to nie napinka, macie tylko wyrownany sklad z lawka ktorej nie idzie wam nie pogratulowac. Ale ja jednak wierze w pierwszy sklad Juve, chociaz wam tez nie zycze zle, mozecie wygrac scudetto, w zamian za przerwanie passy porazek i LM, moze byc? :P

Mam tylko nadzieje ze Mancini znow uparcie postawi na psujacego wszystko co sie da "sprintera" Martinsa zamiast na Cruza :)

Wróć do „Włochy”