Juventus Turyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 28 wrz 2005, 11:19

Faworyt Chelsea ? od 50 lat mistrza nie mieli w pucharach graja po raz 5 chłopie to jest faworyt dla takich fanów jak działacze Juve co patrza na kase i zasoby pienieżna. Maja pake ale tradycja zobowiązuje...
Simonek pisze:JEśli ktoś zasługuje to na pewno Juve.

No prosze Ci weź mnie z rana nie rozśmiesaj co może jeszcze ich kibice zasługują ?? :lol: :lol: :lol:

Jak sie nie myle zakłady meracto tez był i zaden sie nie sprawdził. A mało włos i było by ciekawie ale ten co sie najwiecej zakłada fan juve już patrz na forum innym loginem :lol: żenada.
Simonek pisze:Już się rok temu zakładałeś że wygracie lige mistrzów i Scudetto, a co z tego wynikło WSZYSCY DOSKONALE WIEMY - kilkanaście dni nieobecnośći na forum i totalna zbłaźnienie się.

Dziwisz się ? przegrali wszystko a byli blisko wpadłem w depresje :lol: Crespo wpad w dołek psychiczny ja nie mogłem ?? zbłaźnili się wczoraj i od roku fani Juve za 1 euro. Przed cała europą. A gwarantuje Ci kolego ze jak być sie zalożył i być wygrał. To być miał swoje. Ale fani Juve w Turynie biedaki bo na bliety na "swój klub :lol: nie mają a na forum chyba też bo zawsze nie ma chetnym na wygrywanie :lol: zasługuje ? to wchodzisz po raz kolejny Ci proponuje może wygrasz rok temu byłes blisko hehe tylko zapomnaiłes się założyć hehe
Simonek pisze:Większosć kibicó ma tego serdecznie dość weź przykład z Chłopaczka , który potrafi kulturalnie i z szacunkiem napisać o innym klubie. Swoje zaś zboczenia trzymaj z dala od Juve
A co to że wstyd w europie przyniesli "Tifosi" i całlemu Calcio nie było kulturalne ?? prawda w oczy kole ?? czy co bo nie rozumie Cie. Przeciesz nie poruszaliśmy tematy Koksu czy jakis brudny i nie czystych spraw Juve. Mecz meczem a mecz sa dla kibiców ...

Trzymam sie z dala od Juve ?? masz racje tak samo jak ich kibice hehe aż żal.

Wróć do „Wracając Do Meritum”