Juventus Turyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Educated Fool
Skład C
Skład C
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Educated Fool » 28 wrz 2005, 12:30

*_For_zaza_Milan_* pisze:Faworyt Chelsea ? od 50 lat mistrza nie mieli w pucharach graja po raz 5 chłopie to jest faworyt dla takich fanów jak działacze Juve co patrza na kase i zasoby pienieżna. Maja pake ale tradycja zobowiązuje...

:lol: Tak, na boisku ocenia sie tradycje, kazda druzyna z tradycja wychodzi na boisko z +1 bramka za kazdy wygranu puchar, a obecna postawa w lidze, komplet zwyciestw, jedna stracona bramka w 8 meczach etc o niczym nie swiadczy :lol:

*_For_zaza_Milan_* pisze:
Simonek pisze: JEśli ktoś zasługuje to na pewno Juve.

No prosze Ci weź mnie z rana nie rozśmiesaj co może jeszcze ich kibice zasługują ?? Laughing Laughing Laughing
Te setki milionow, 3 ilosc na swiecie, duzo wiecej niz Milanu? Z pewnoscia :)

*_For_zaza_Milan_* pisze:Dziwisz się ? przegrali wszystko a byli blisko wpadłem w depresje Laughing Crespo wpad w dołek psychiczny ja nie mogłem ??
Mogles, ale to swiadczy tylko o Twoim poziomie, ze sie wstydzisz za swoj klub, nie umiesz przegrywac i pare innych rzeczy juz powazniejszych za ktore nie chce dostac WP :P

*_For_zaza_Milan_* pisze:zbłaźnili się wczoraj i od roku fani Juve za 1 euro.
Jak gest w strone kibicow i chec rozszerzenia ich o rodziny z dziecmi, wprowadzenie rodzinnej atmosfery na stadionie jest blaznieniem sie, to chce zeby Juve nigdy nie przestalo sie zblazniac ;)

*_For_zaza_Milan_* pisze:A co to że wstyd w europie przyniesli "Tifosi" i całlemu Calcio nie było kulturalne ??
Racja, 3-0 po pieknej grze to straszny wstyd, wywalic ich za to z LM i postawic na Milan ktory w "pieknym" stylu strzelil ostatnio ledwo bramke w 87 minucie :P

Zico_FCI pisze:Chelsea Londyn 6.00
FC Barcelona 6.50
Juventus Turyn 7.00
AC Milan 7.50
Inter Mediolan 9.00
Real Madryt 13.00
Arsenal Londyn 13.00
Manchester United 13.00
Ci bukmacherzy sie znaja strasznie na pilce, niemal jak Zaza: Barca wyzej niz wloskie druzyny, Real i Arsenal w pierwsze siodemce, komentowac nie trzeba :P

Zico_FCI pisze:Ilu kibiców miałby Juventus gdyby przez ostatnie 16 lat osiągnął tyle co Inter
Pewnie tyle samo co ma teraz, w miescie nigdy nie mial wielu, tam kroluje Torino ktore stawia glownie na wychowankow i tym zdobywa sympatie miejscowych (w Mediolanie w obu druzynach graja glownie zakupieni wiec im to bez roznicy). Poza tym stadion do kitu, mniej zywiolowa atmosfera niz w goracym Mediolanie i wiele innych, ktorych napinacze i tak nie zrozumieja, bo lubia sie posmiac z Juve, a gra tej druzyny nie daje im okazji :P

Wróć do „Wracając Do Meritum”