AC Milan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 28 wrz 2005, 12:55

Może tego meczu sie obawiać a w zasadzie trzeba :!: ale ja jestem spokojny :p Schalke u siebie potrafi wygrać z każdym. Maja świetnych kibiców i potrafia tam grać. Ale przeciwnik to Milan i w zasadzi tyle 3 punkty dla gości. 8) hehe :)

Jak przednie formacje zachowają forme to będzie już cool. Trójząb :) Sheva > Kaka' < Gila - Seerdof w pierszym składzie ? no okaże się czy to dobry krok. On zacznie sie bać o miejsce w składzie już za nie długo Jak Marek wróci :) Z kaladze tez jest podobna sytuajce. Bez Ambro niestety ale teraz czas na Rino ostatnio był wszędzie i asysta to może znów zagra dobrze. Pewnie Sergio wejdzie po przerwie. Na środku Nesta - Maldini ? czyli Stam odpocznie ...

Prawde mówiąc to gospodarze są pod ściana mimo że to druga kolejka. I Milanu musi wykorzystać to ze on grają u siebie. Oni zaczna atakowac i musza sie otworzyć do początku to nie Treviso Jestem spokojny bo i tak nasi wyjdą z grupy pierwszy :P ale dobrze by było wygrać a Fener urwać pkt najlepiej 3 PSV :]

Oby dzis Bercik coś ustrzelił :twisted: Jak atak bedzie z gazie to Schalke ich nie zatrzyma:)

Obrazek

Wróć do „Wracając Do Meritum”