Qrde, Wazi zrobił siga z Henrym i teraz wszyscy jakoś nagle zaczęli robić sigi z Francuzem, przestańcie, wszystkie wasze sigi (mówie tutaj o tych użytkownikach którzy co 30 min prezentują swoje wypociny, z szczególnym naciskiem na Biancenneri (Ali) czy coś takiego...) są beznadziejne, nie chodzi o ilość, tylko o jakość panowie, te sigi są w moim odczuciu beznadziejne, a wy uważacie się za mistrzów grafiki i robicie z tego tematu posmiewisko - przykro mi ale taka jest prawda, nie myślcie że jestem do was uprzedzony bo tak nie jest, ja mówię tylko prawdę. Czy widzieliście żeby Wazi, RoRo, Dosmen, Smitu czy inny szanujący się DOBRY grafik wklejał non-stop jakieś nowe sigi, ten temat poświęcony jest zamawianiu sigów i zamieszczaniu gotowych na czyjeś zamówienie a nie co 30 min coś w stylu "nudziło mi się i zrobiłem coś takiego:" i poniżej sygnaturka kompletnie beznadziejna, bez polotu, pomysłu i efektu... ja nie mówie żeby nie wklejać tu swoich dzieł - jak najbardziej ale nie co chwile, poćwiczcie i wklejcie coś sensownego a żeby zaczerpnąc rady piszcie w temacie Photoshop-pytania, to tyle ode mnie, od razu uprzedzam że nie będę się wdawał w głupie i bezsensowne dyskusje na temat mojego posta z użytkownikami o których w nim napisałem.Matizz pisze:a co myślicie o tym ??
Pozdrawiam.