Gdyż jest to poziom dla Was za wysoki.creek pisze: rada przede wszystkim dla Babel i BartiX_FCI, szkoda sie przejmowac ludzmi na poziomie Snippa
creek pisze:bo to jest czlowiek z kompleksami
Jak zwykle wypada mi napisać, że to nie ja zaczynam gdyż jestem cytatorem i wszelkie zaczepki pochądzą z głupot jakie piszecie. Tak było i tym razem.creek pisze:szuka na forum tylko zaczepki
Najlepiej dla Was. Bo po co sie wciąż ośmieszać, mogac tego uniknąć?creek pisze:najlepiej dac mu ignorka i bedzie spokoj
Lepiej dla Ciebie.Babel pisze:To mój ostatni post adresowany do Snippa
Jestem jedynie ciekaw na jakiej podstawie to stwierdziłeś. Moja wiedza jest niemała, zapewniam Cię. Jesli chcesz mi odpowiedzieć możesz napisać priva, czekam.Babel pisze:Każdym swoim kolejnym postem udowdniasz swój brak wiedzy piłkarskiej.
Tak samo posty w tematach o Milanie, Juventusie, tamatch klubów z Primera Division itd. Mam Interofobię.Babel pisze:Twoje posty dotyczą tylko niechęci do Interu
Najczęściej zdań nie rodrabniam, a jeśli już to tak, że cytaty nie tracą sensu.Babel pisze: lub sa rozdrobnieniem zdan.
Inaczej nie można określić tego co piszesz.Babel pisze:Więc nie zarzucaj mi ze pieprze głupoty bo to ty chyba pomyliłes fora.
Chcę!Babel pisze:Jeśli nie chcesz ze mna rozmawiać
Masz rację. Ta dyskusja z Twojej strony jest marna...Babel pisze:Vanitas vanitatum et omnia vanitas
Nie ma sprawy.Babel pisze:Jesli cie uraziłem przekręceniem nicka to sorry
Klik na nazwę w profilu obok posta i masz. Nawet pogrubionego!Babel pisze:
Jesli cie uraziłem przekręceniem nicka to sorry,