Real Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: Smithu » 28 wrz 2005, 22:43

Jest po meczy a ja prawie zalawalu dostalem w jego trakcie.

Do cholery !

Ja sie zapytuje jak mozna po tak znakomitej i efektownej pierwszej polowie wygrac tak mizernie bo raptem 2 - 1 do tego ostatnio bramke strzelic w ostatnich 5 minutach. Nieskutecznosc Blancos rzucala wrecz na kolana 25 strzalow z ktorych tylko dwa podniosly wynik tak byc nie moze jezeli Real chce w tym sezonie cos nie cos wygrac.

Teraz kwestia poszczegolnych zawodnikow.

Raul - rekord jest jego, granice przekroczyl, potwierdza status legendy. A niedowiarkom udowadnia ze i strzelac jeszcze i grac ladnie potrafi.

Robinho - tyle okazji a zero prezycji, jednak mimo razacej nieskutecznosci znow dobry wystep

Ramos - hmm jakiz on szybki i zwinny a to jeszcze nie wszystko co potrafi

Garcia - rambo to z niego jest, szkoda ze nic ponad to.

Becks - jak dla mnei zawodnik meczu. Dwie asysty, wiele zajebistych crosow i wrzutek. Ladnie sobie poczyna, oby tak dalej.

Bestia - u niego tez razaca nieskutecznosc, cos wiecej? Zagral lepiej niz w kilku ostatnich meczach.

Reszty mi sie opisywac nie chce bo juz mi sie spac chce.

Pa :wink:

edit.

Aaaa i zapomnialbym. Dziekuje Soldado za jego bodajze pierwsza bude w CL i to jakze wazna. Chlopie nie dosc ze strzeliles to pokazales ze mamy zdolna mlodziez. Halla !!

I tez nalezy pochwalic trenera za to ze mecz w 2 polowie sie nei ukladal mial nosa i ustawil druzyne jak trzeba i wprowadzil kogo trzeba.

Wróć do „Hiszpania”